TRANSPORT WERELDWIJD

100% gegarandeerde veilige levering met meer dan 30 zeer gemoderniseerde bezorgvoertuigen, zowel lokaal als internationaal.

100% gegarandeerde veilige levering met meer dan 30 zeer gemoderniseerde bezorgvoertuigen, zowel lokaal als internationaal.

WAT WIJ DOEN?

OVER ONS

Bij Confreight.nl zetten wij ons in om uw goederen veilig en efficiënt te leveren. Ons ervaren team werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat uw vracht altijd op tijd op de bestemming aankomt. Vertrouw op ons om uw zendingen met zorg te behandelen.

UW VRACHT ONZE ZORG

Wij bieden een divers scala aan transportdiensten, van projectvracht tot internationaal transport en binnenlandse retaildistributie en -levering.

100% VEILIGE LEVERING

Onze capaciteiten geven ons de vrijheid om projecten van verschillende groottes uit te voeren. Van kleine persoonlijke projecten tot de bouw van mega constructies op grote schaal.

MODERNE VOERTUIGVLOOT

Onze modern uitgeruste voertuigen opereren wereldwijd onder onze eigen vlag of de livrei van onze klanten. Onze vloot telt meer dan 30 voertuigen.

Onze diensten

Betrouwbare Oplossingen voor Logistiek

Logistiek

Onze trucking-dienst biedt betrouwbare en tijdige leveringen binnen het hele land. Of het nu gaat om kleine zendingen of grote vracht, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en efficiënt hun bestemming bereiken.

LEES MEER

Intermodaal Logistiek

Onze intermodale transportdienst biedt kosteneffectieve levering met diverse transportmiddelen, ideaal voor langeafstandsverzendingen met nadruk op efficiëntie en flexibiliteit.
LEES MEER

One-Way Logistiek

Onze eenrichtingsvrachtwagendienst biedt kosteneffectieve en efficiënte leveringen voor zendingen die maar één kant op hoeven. Perfect voor eenmalige of speciale leveringsbehoeften.

LEES MEER

2000 m² OPSLAG

Wij bieden een grote opslagruimte, verwarmd en met airconditioning, om uw goederen veilig en geordend op te slaan, zelfs voor langere tijd.

Wereldwijde transport

In overeenstemming met uw wensen organiseren wij binnenlandse en internationale leveringen van collectieve, complete en gedeeltelijke zendingen.

100% gegarandeerd

Veilige en tijdige levering van uw goederen is onze primaire zorg. Met eersteklas personeel en sterk gemoderniseerde voertuigen zijn wij ervan overtuigd dat wij het kunnen.

Opslag van uw vracht

Onze capaciteiten geven ons de vrijheid om voor uw vracht te zorgen, van opslag tot levering. Van kleine vracht tot vracht op grote schaal.

 

Ondersteuning voor uw voertuigen

Problemen met uw vrachtwagen, bestelwagen of elk ander soort transportvoertuig? Wij dekken alles van onderhoud tot registratie.

 

BEREIK UW BESTEMMING 100% ZEKER EN VEILIG

Wij zorgen voor uw vracht of uw passagier en leveren deze veilig en op tijd af.

TESTIMONIAL

KLANTEN DIE ONS VERTROUWEN

Confreight.nl heeft onze verwachtingen overtroffen! Snelle en betrouwbare levering, precies zoals beloofd.

Peter Jansen

Geweldige service! Onze zending werd zorgvuldig behandeld en kwam op tijd aan. We zijn zeer tevreden!

Jan Bakker

Confreight.nl is onze eerste keuze voor internationaal transport. Professioneel, efficiënt en vriendelijk personeel.

Sara Bouman

Neem contact op

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?